4, 2017

Υπηρεσίες μας

Στόχος μας είναι να σας  παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες ταξί για την ασφαλέστερη πιο άνετη και ευχάριστη μετακίνησή σας στο μαγευτικό νησί της Κρήτης.

H Mercedes-Benz E-class σας παρέχει έναν συνδυασμό πολυτέλειας και άνεσης ενώ παράλληλα με την επαγγελματική εξυπηρέτηση αποδίδει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ευχάριστη και ασφαλή μετακίνηση σας.

Το ταξί μου είναι:

  • Άριστα συντηρημένο
  • Κλιματιζόμενο
  • Διαθέτει παιδικά καθίσματα (κατόπιν συνεννόησης)
  • Διαθέτει δωρεάν Wi-Fi

Αεροδρόμιο-Λιμάνι:

Μεταφορά από ή προς τα Ματαλα, Καλαμάκι, Καμηλάρι, Πιτσίδια, Μοίρες, Φαιστό, Αγία Γαλήνη. Στο ξενοδοχείο ή την βίλα σας καθώς και αντίστοιχα προς ή από το Αεροδρόμιο ή λιμάνι του Ηρακλείου ή των Χανίων και οποιοδήποτε άλλο μέρος της Κρήτης επιθυμείτε. Σε περίπτωση καθυστέρησης της πτήσης δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθώς δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση.

Καθημερινή Μετακίνηση:

Μεταφορά για το μπάνιο σας στις κοντινές παραλίες στα Μάταλα, Κομμό, Κόκκινο Πύργο, Αγία Γαλήνη, Καλά Λιμάνια, Λέντα κ.α. Για τα ψώνια σας, την βόλτα σας ή για φαγητό στα υπέροχα εστιατόρια και ταβέρνες στην περιοχή της νότιας Κρήτης.

Εκδρομές:

Σχεδιάστε μια εκδρομή με έναν ή περισσότερους προορισμούς και απολαύστε ευχάριστα και χωρίς άγχος τις ομορφιές της Κρήτης. Για παράδειγμα μπορείτε να συνδυάσετε εκδρομή αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, όπως Φαιστό-Κνωσός-αρχαιολογικό μουσείο Ηρακλείου ή θρησκευτικού ενδιαφέροντος, όπως Μονή Καλυβιανής-Μονή Οδηγήτριας-Μονή Αρκαδίου ή οποιαδήποτε άλλα  αξιοθέατα της Κρήτης επιθυμείτε.

Μπορείτε επίσης να προτείνετε το δικό σας δρομολόγιο εδώ